Consecințe – va fi întotdeauna IOC pentru a decide care pot fi lideri, judecătorii sau arbitrii pot fi prezenți.

mă aștept mult de la mine, dar eu sunt conștient de ceea ce a fost cariera mea și cu siguranță nu ma demoralizat. a fost frumos să fie în față cu Vittozzi, deși nu a atins medalia. soțul meu a fost un sportiv și el știe că victoria nu este evidentă. fac un 8: performanță pe schiuri nu-i rău, tirul nu este o mașină, dar am făcut tot ce am putut Azi m-am simțit mai bine decât pentru a trage că pe schiuri, în timp ce în alte zile a fost exact opusul. “. Rezultate 12.5 km start masa: 1. Kuzmina (Svk) 35: 23,0, 2. Domracheva (Bie) 18.8, 3. Eckhoff (Nor) 27.7, 45.6 Vittozzi 4., 5. Oeberg (Swe) 46.5, 6 . Wierer 47.3, 7. Skardino (Bie) 47.9, 8. Olsbu (Nor) 51.6, 9. Dorin (Fra) 57.9, 10. Mäkäräinen (Fin) +1: 009.

Verificarea. De la corespondentul nostru Stefano Arcobelli  @ sarcobelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

09 februarie 2019 – MilanoFiorentina-Napoli, Ancelotti: „Perfect 99%, a ratat lovitura finală“ Deci, multe șanse create, dar Lafont a ajuns în drumul spre Napoli: se termină 0-0 la Franchi, albastru se ridica momentan la -8 din Juve. Ancelotti a comentat cu privire la joc: „Aș spune că sunt două puncte pierdute, ne-am jucat bine, iar rezultatul nu este corect.

Am lipsit finalizarea, am avut unele dificultăți în clădirea din spate, deoarece hartui lor puternic, dar odată ce dezamorsat presiunea am reușit să creeze șanse. Nu cred că băieții au cântărit vocile acestor zile, înainte de a trece meu bine și victoria a fost meritată. After Hamsik va fi greu? Cuplul Fabian Ruiz-Allan oferă ne garantează, viitorul nu ne sperie.

Acum verticalizziamo mai mult și schimbă viziunea jocului, dar substanța „nr. VIDEO DE JURNAL TV incisivitate – Cu privire la Mertens postului continuă, chiar și astăzi unele oportunități ratate, în special erroraccio 35 „ravvicinatissima distanta de la linia de poartă. Antrenorul a spus: „Este norocos în fața gol, nu are în prezent răceala, nu mișcarea. Și, în general, Lafont a fost foarte bună.

Nu judec meu în funcție de rezultatul și tu știi asta. Albiol? Are această neplăcere că evaluăm meciuri live liga 1, nu avem încă timp de recuperare finală. ” În cele din urmă o închidere a Hamsik și eventuala adio lui: „Am salutat joi, atunci nu am văzut și poate să-l văd din nou mâine. Nu știu. ” Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

20 decembrie 2016 – Milan un post cu fața lui a încercat, dar fericit. Și două mâini mici ale unui nou-născut care apare în partea din dreapta jos. Victoria Azarenka a anunțat o veste atât de bună: deveni o mamă.

Jucătorul de tenis din Belarus a anunțat, astfel nașterea primului său copil: „Am câștigat victoria mea cel mai important Fiul nostru sa născut sănătos și fericit Deci, eu sunt recunoscător și binecuvântat!“.  Fotografia postat de Azarenka Fotografia postat de Azarenka va fi chiar de tenis – cel de 27 de ani, desigur, se oprește la un nivel competitiv, cu toate acestea, a făcut clar o lună în urmă că viitorul său va fi, cu toate acestea, încă pe terenurile de tenis: „Se dovedește a fi un” experiență total diferită de orice altă l-am făcut vreodată – a spus tenis -.. teoretic, fiecare stie exact ce se întâmplă, dar numai atunci când trăiești tu știi cu adevărat ce este, eu înțeleg magia de tenis este treaba mea, dar c „este, de asemenea, o altă parte a vieții. Această sarcină a fost o binecuvântare, un dar de la Dumnezeu.

Dar cred că voi avea posibilitatea de a face ceea ce-mi place și ce-mi place să fac este de a juca tenis.” depresie – Vika a căzut în întuneric de depresie în 2014. Nu a fost vorba de o accidentare la piciorul stâng, o lungă perioadă de somn. Apoi, revenind la 2015 Australian Open în 2014, ia spus să uite: doar 24 jocuri jucate pe tot parcursul sezonului, de rupere cu prietenul, cântăreț și judecător Xfactor Australia RedFoo. „Am fost distrus mental, nu doar fizic:..

Spatele personalitatii mele puternice am fost bolnav și nu a vrut să-l recunosc Într-o zi m-am trezit plângând în timp ce am tras, și numai la acel moment am dat seama că ceva se întâmplă în mod greșit Acestea sunt provocările de viață, trebuie să fie acceptate și depășite. ” Și pictura a salvat-o. Doppo 6-0, și Azarenka dansuri renaștere dans dab – Australian Open a părăsit scena în runda a patra, dar apoi … clasament urcare spre mare și înapoi, pornind de la numărul 49 WTA, printre primele 10 și chiar printre top 5 în lume, încasând victorii în Indian Wells bătându Serena Williams, și Miami, în plus față de a ajunge la finala de la Doha și Brisbane și cartierele de la Wimbledon.

Ea a oprit la Roland Garros, unei leziuni la genunchi în timpul meciului cu Karin Knapp. Apoi, în timpul pauzei forțate, vestea sarcinii … Cele mai bune urări, Vika! Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

05 decembrie 2017 – LAUSANNE (SWI) Comitetul Olimpic rus este suspendat cu efect imediat. Și „decizia (de așteptare, dar la fel de istoric), luate de Executiv și CIO a anunțat de președintele Thomas Bach, înainte de Jocurile Olimpice de iarnă Pyeongchang februarie anul viitor. Și „efectul cazului Soci 2014 și multe nelegiuiri privind dopajul de către federații Moscova. Decizia, este clar, are implicații politice enorme. Steagul IOC lângă cea rusă.

Ap PARTICIPARE – Un număr de sportivi (acum dificil de cuantificat) poate încă prezent la jocurile din Coreea de Sud. Este până la un juriu alcătuit din membri ai organizațiilor afiliate IOC în sine și condus de Valerie Fourneyron francez invita pe cei care sunt considerate „curate“. Dar, în acest moment este posibil boicot. Deoarece acuzațiile, a apărut recent în raportul Schmid, ale cărui rezultate au fost publicate doar în ultimele câteva ore, acestea sunt foarte grele.

Precum și condițiile stricte de participare. Decizia finală va fi de până la Vladimir Putin, mâine de așteptat într-un discurs la televiziune în direct pe întreg teritoriul național. Va prevala dorința de a păstra sportivii lor curățat sau va fi, în fața propriilor oameni, să nu accepte cu mândrie deciziile IOC?

NEUTRU – Orice invitat la Pyeongchang tot nu va fi niciodată descalificat. În contul acestea vor fi luate în considerare, de asemenea, la sportivi de sport echipa (hochei pe gheață, curling) sau discipline individuale, care includ evenimente de echipă și relee. Toate, cu toate acestea, ele vor participa neutru, sub OAR acronim, sau „olimpic sportivul din Rusia“ ( „Sportivii olimpici ruși“), nici un steag, nici un imn (în ambele cazuri, vor fi folosite pentru Jocurile Olimpice) și uniformele anonime.

Fără posibilitatea de a intra medalia. Multe alte limitări. Nr ofițer al delegației Soci va fi invitat. Idem pentru antrenori sau medici pentru sportivi implicați în afacerile de dopaj.

Consecințe – va fi întotdeauna IOC pentru a decide care pot fi lideri, judecătorii sau arbitrii pot fi prezenți. Nu vor fi creditate ministerului de sport și va fi exclus Vitaly Mutko, timpul Ministrul Sportului Soci și acum Viceprim-ministru și apoi adjunct Yuri Nagornykh. Dmitri Chernyshenko, șeful comitetului de organizare Soci, va fi exclus din comisia de la Beijing 2022 de coordonare și Alexander Zhukov, președintele Comitetului Olimpic rus, va pierde poziția de membru al CIO.

Instituția regizat de el va trebui, de asemenea, să plătească o „amendă“ de 15 milioane $, o cifră care va fi donată lupta globală împotriva dopajului. VIITOR – „Boicoturile – spune Bach – ei nu au dat nici un rezultat și attuandolo Rusia ar nega sportivii sale curate experiența Olimpiada reciproc, desigur, nu am vorbit direct lui Putin, dar aici este.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>